Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır AK Parti’de bir ilk!

Diyarbakır’da 24 Şubat’ta yapılan AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’nde başkanlığa seçilen M. Şerif Aydın, uzun bir aradan sonra parti olarak Diyarbakır Barosu’nu ziyaret etti. Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Cihan Aydın ve Baro Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan İl Başkanı M. Şerif Aydın ve yönetimi, daha sonra toplantı salonuna geçti. M. Şerif Aydın, önceki gün […]

Diyarbakır AK Parti’de bir ilk!
  • 4 Mart 2021 22:38

Diyarbakır’da 24 Şubat’ta yapılan AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’nde başkanlığa seçilen M. Şerif Aydın, uzun bir aradan sonra parti olarak Diyarbakır Barosu’nu ziyaret etti.

Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Cihan Aydın ve Baro Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan İl Başkanı M. Şerif Aydın ve yönetimi, daha sonra toplantı salonuna geçti. M. Şerif Aydın, önceki gün sosyal medya hesabından Kürtçe yaptığı paylaşımda, “Rêveberîya Baroya Diyarbekirê ya birumet, Ez werim çayeke we vexwim ? An jî hûn ê werin çayeke hevalê xwe vexwin?” ifadelerini kullanarak, Diyarbakır Baro Başkanı Cihan Aydın ve yönetim kurulu üyelerini çay içmeye davet etmişti.

instagram beğeni satın al