Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DESOB Başkanı Ebedinoğlu: İşveren artık iş arıyor; tedbir alınmazsa büyük sorunlar kapıda    

VEYSİ POLAT/ABORİ Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, ekonomik istikrarın ve istihdamın en büyük aktörü olan hizmet sektöründeki esnafın iflas etme eşiğinde olduğunu açıkladı. Aynı amanda TESK Yönetim Kurulu Üyesi olan Ebedinoğlu, sosyal hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında iş yerleri kapalı olan esnafın zor bir süreçten geçtiğini belirterek, […]

DESOB Başkanı Ebedinoğlu: İşveren artık iş arıyor; tedbir alınmazsa büyük sorunlar kapıda      
  • 19 Mayıs 2020 01:58
  • 19 Mayıs 2020 02:02

VEYSİ POLAT/ABORİ

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, ekonomik istikrarın ve istihdamın en büyük aktörü olan hizmet sektöründeki esnafın iflas etme eşiğinde olduğunu açıkladı.

Aynı amanda TESK Yönetim Kurulu Üyesi olan Ebedinoğlu, sosyal hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında iş yerleri kapalı olan esnafın zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “On binlerce işsize aş iş yaratan esnafımız iş arar duruma geldi. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle kapalı olan esnafımıza Hazine’den biran önce nakdi bir desteğin verilmesi gerekiyor. Yeni bir destek paketi açıklanmazsa geri dönüşü olmayan ekonomik ve sosyal sorunlar kapımızda!” dedi.