Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Davutoğlu’ndan AK Parti’ye salvolar: Tehditlerle çözülüşü durduramazsınız

HABER/ABORİ Yeni bir parti kurma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Elazığ’da yaptığı konuşmada, AK Parti’nin politikalarını eleştirdi. Ülke genelinde ‘Gönül Köprüsü Platformu’nun farklı etkinliklerinde konuşmalar yapan Davutoğlu, platformun Pazar günü Elazığ’da düzenlediği toplantıda AK PArti’ye eleştirilerini sürdürdü. Davutoğlu, “Bugün susma vakti değildir. Kapılar ardında konuştuğumuz gerçekleri kapı önlerinde susma vakti değildir. Ne yanlışlar yaptık ki […]

Davutoğlu’ndan AK Parti’ye salvolar: Tehditlerle çözülüşü durduramazsınız
  • 30 Haziran 2019 14:05
  • 30 Haziran 2019 14:06

HABER/ABORİ

Yeni bir parti kurma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Elazığ’da yaptığı konuşmada, AK Parti’nin politikalarını eleştirdi.

Ülke genelinde ‘Gönül Köprüsü Platformu’nun farklı etkinliklerinde konuşmalar yapan Davutoğlu, platformun Pazar günü Elazığ’da düzenlediği toplantıda AK PArti’ye eleştirilerini sürdürdü. Davutoğlu, “Bugün susma vakti değildir. Kapılar ardında konuştuğumuz gerçekleri kapı önlerinde susma vakti değildir. Ne yanlışlar yaptık ki bugün bu noktadayız? Yoksa şu veya bu kişinin bir partiden ayrılmasıyla o parti bölünmez. Tabanda büyük kitleler kopmaya başladıysa insanları neyle tehdit ederseniz edin o çözülüşü durduramazsınız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde AKP adayı Binali Yıldırım’ın yaklaşık 800 bin oy farkla rakibi CHPli Ekrem İmamoğlu’na kaybetmesine de değinen Davutoğlu, “Bunun sorumlusu eylemde, söylemde, ahlakta siyasi ayakta ciddi savrulmalara sebep olanlardır” diye konuştu.