Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Beyonce’den koronavirüsle mücadeleye 6 milyon dolar bağış

HABER/ABORİ Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele eden kuruluşlara, ünlü isimler maddi destek vermek için harekete geçti. Bu isimlerden biri de şarkıcı Beyonce oldu. ABD’li şarkıcı Beyonce, kurmuş olduğu ortaklıkla birlikte virüs ile mücadeleye destek vermek için 6 milyon dolar bağışladı. Beyonce’nin kurduğu BeyGOOD, yardım kuruluşu için, […]

Beyonce’den koronavirüsle mücadeleye 6 milyon dolar bağış
  • 24 Nisan 2020 15:07

HABER/ABORİ

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele eden kuruluşlara, ünlü isimler maddi destek vermek için harekete geçti. Bu isimlerden biri de şarkıcı Beyonce oldu. ABD’li şarkıcı Beyonce, kurmuş olduğu ortaklıkla birlikte virüs ile mücadeleye destek vermek için 6 milyon dolar bağışladı.

Beyonce’nin kurduğu BeyGOOD, yardım kuruluşu için, UCLA’nın desteğiyle zihin sağlığı hizmetleri sunan kuruluşlara, yardım fonu sağlamak için yazılım mimarı Jack Dorsey ile ortaklık kurdu.

Yeni duyurulan girişim ayrıca Houston, New York, New Orleans ve Detroit’te yerel destek sunmak için Akıl Hastalıkları Ulusal İttifakı (NAMI) ile de birlikte hareket ediyor.