Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bergama Ticaret Odası’ndan Diyarbakır OSB’ye ziyaret

HABER/ABORİ Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi yönetimini ziyaret etti. Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper ve beraberindeki heyet, Diyarbakır OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Sezai Topalan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Fadıl Oğurlu ile OSB Müdürü Mehmet Özel tarafından karşılandı. Bergama’dan gelen misafirleri […]

Bergama Ticaret Odası’ndan Diyarbakır OSB’ye ziyaret
  • 11 Ekim 2019 01:49
  • 11 Ekim 2019 01:52

HABER/ABORİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi yönetimini ziyaret etti. Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper ve beraberindeki heyet, Diyarbakır OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Sezai Topalan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Fadıl Oğurlu ile OSB Müdürü Mehmet Özel tarafından karşılandı.

Bergama’dan gelen misafirleri odasında ağırlayan Başkan Odabaşı, yaptığı kısa konuşmada, batıdaki iş insanlarının bölgeye bakış açısını değiştirmesi gerektiğini belirterek, OSB alanında yatırım yapmaya davet etti. OSB alanındaki fabrikaların üretimi hakkında detaylı bilgiler veren Odabaşı’dan sonra konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Fadıl Oğurlu da, ülkenin batısı ile doğusunda yaşayanların ortak sevgi dilini oluşturması gerektiğini belirterek, “Bunun aksi söylemler hiç kimseye bir şey kazandırmaz” dedi. Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili Sezai Topalan da, bölgedeki yatırım olanaklarını anlatarak, devletin sağladığı teşvikleri aktardı.

Diyarbakır OSB Yönetimi, Bergama Ticaret Odası Yönetimi’ne plaket verdi.

Bergama’dan gelen konuk iş insanları tek tek kendini tanıtarak, üretim yaptıkları sektörler hakkında bilgi verdi. Daha sonra heyet adına konuşan Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, düşünce ve taleplerin karşılıklı olarak birbirine çok yakın olduğunu belirterek, OSB heyetine teşekkür etti. Ürper, Bergama sanayisi hakkında da detaylı bilgiler verdikten sonra Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Üyelerini Bergama’ya davet etti.

Yapılan konuşmanın ardından Diyarbakır OSB heyeti, Bergama heyeti adına Bergama TSO Başkanı Fikret Ürper’e bir plaket verdi. Çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından Bergama heyeti, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nden ayrıldı.