Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediye eş başkanlarından DTB Başkanı Engin Yeşil’e ziyaret

HABER/ABORİ Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı ile Kayapınar, Yenişehir ve Sur Belediyesi eşbaşkanları, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ve Meclis Üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Mızraklı, DTB Yönetimi ve Meclisi ile bir arada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. DTB Başkanı Engin Yeşil ise belediye eşbaşkanlarını ağırlamaktan […]

Belediye eş başkanlarından DTB Başkanı Engin Yeşil’e ziyaret
  • 10 Temmuz 2019 16:27
  • 10 Temmuz 2019 16:29

HABER/ABORİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı ile Kayapınar, Yenişehir ve Sur Belediyesi eşbaşkanları, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ve Meclis Üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Mızraklı, DTB Yönetimi ve Meclisi ile bir arada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. DTB Başkanı Engin Yeşil ise belediye eşbaşkanlarını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi.

DTB Başkanı Engin Yeşil, belediye eşbaşkanlarını kapıda çiçeklerle karşıladı.

DTB Başkanı Engin Yeşil, Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’ya üzerinde Dört Ayaklı Minare ve On Gözlü Köprü’nün resmedildiği tabloyu hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı da DTB Başkanı Engin Yeşil’e kenti sembolize eden çift başlı kartal figürünün yer aldığı tabloyu hediye etti.