Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Batman yoğun bakımda; Koronavirüsten ölümler patladı!

Batman’da günlük koronavirüs vaka sayısı 700’e ulaşırken, bir haftada 12 kişi hayatını kaybetti. HES uygulamasında kentin tamamı kırmızıya dönüşürken, bugün de 18 yaşındaki bir genç ile 6 aylık bir bebek koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Koronavirüs pandemisinin en çok vurduğu illerin başında gelen Batman’da hızlı vaka artışının önüne bir türlü geçilemiyor. Aşılanma oranında en düşük 5 […]

Batman yoğun bakımda; Koronavirüsten ölümler patladı!
  • 9 Ağustos 2021 18:43
  • 9 Ağustos 2021 18:44

Batman’da günlük koronavirüs vaka sayısı 700’e ulaşırken, bir haftada 12 kişi hayatını kaybetti. HES uygulamasında kentin tamamı kırmızıya dönüşürken, bugün de 18 yaşındaki bir genç ile 6 aylık bir bebek koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Koronavirüs pandemisinin en çok vurduğu illerin başında gelen Batman’da hızlı vaka artışının önüne bir türlü geçilemiyor. Aşılanma oranında en düşük 5 kent arasında yer alan Batman’daki vaka sayısı günlük 700’e ulaştı. İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Batman’da vakaların beklentilerin üzerinde hızla yükselişe geçtiğini belirterek; “Yakın zamanda 7’inci korona servisi açmak zorunda kaldık. Yaşlı-genç fark etmeden vatandaşlarımız bir an önce aşı olmalı” dedi.