Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bakırcı ustası kadınlara 8 Mart klibi

Diyarbakır’ın bakır işleme ustası Mustafa Tanrıkulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla kadınların başaramayacağı hiç bir şeyin olmadığına dikkat çekmek için kadın bakır ustalarıyla sosyal mesaj içerikli video hazırladı. “Size de yapmazsın mı dediler? Biz Kadınlarımıza İnanıyoruz” sloganıyla hazırlanan videoda, 7 yıldır Tanrıkulu Bakırcılık’ta mesleki hayatını iyileştirmek için çalışan Rojda Akar’ın bakırcılık mesleğini seçtiğinde kendisine […]

Bakırcı ustası kadınlara 8 Mart klibi
  • 7 Mart 2021 14:15
  • 27 Nisan 2022 10:25

Diyarbakır’ın bakır işleme ustası Mustafa Tanrıkulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolasıyla kadınların başaramayacağı hiç bir şeyin olmadığına dikkat çekmek için kadın bakır ustalarıyla sosyal mesaj içerikli video hazırladı.

“Size de yapmazsın mı dediler? Biz Kadınlarımıza İnanıyoruz” sloganıyla hazırlanan videoda, 7 yıldır Tanrıkulu Bakırcılık’ta mesleki hayatını iyileştirmek için çalışan Rojda Akar’ın bakırcılık mesleğini seçtiğinde kendisine söylenen yapamazsın söylemlerine karşı göstermiş olduğu başarı hikayesi ile desen işleme ustalığı yolundaki başarısı anlatıldı.

Tanrıkulu Bakırcılık sahibi Mustafa Tanrıkulu.

Tanrıkulu Bakırcılık sahibi Mustafa Tanrıkulu, kadınların başaramayacağı hiç bir şeyin olmadığını ve gösterilen azim ile birlikte kaybolmaya yüz tutan bakır ustalarının yeniden mesleği canlandıracaklarını belirtti.