Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bağlar’da koronavirüs denetimi

İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelinde uygulanan koronavirüs denetimleri 81 il’in yanı sıra Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde de zabıta ve filyasyon ekiplerinin katılımı ile gerçekleşti. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun da katıldığı denetimlerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri de gerçekleşti. Beyoğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi hassas konularda uyarılarda bulundu. “Bizim görevimiz […]

Bağlar’da koronavirüs denetimi
  • 1 Ekim 2020 12:01

İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelinde uygulanan koronavirüs denetimleri 81 il’in yanı sıra Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde de zabıta ve filyasyon ekiplerinin katılımı ile gerçekleşti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun da katıldığı denetimlerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri de gerçekleşti. Beyoğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi hassas konularda uyarılarda bulundu. “Bizim görevimiz sizlere hizmet etmektir. Her zaman emrinizdeyiz. Kendimizi başkan olarak değil, sizlerin hizmetkarı olarak görüyoruz” diyen Beyoğlu, “Vatandaş olarak tedbirlere uyarsak göreceksiniz ki kısa zamanda bunun üstesinden geleceğiz. Herkesin kendi tedbirlerini alması işi kolaylaştıracaktır” dedi.