Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bağlar Belediyesi’nin eğitim kurslarından büyük başarı; TYT’de %100 başarı sağlandı

Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde üniversite adayları için Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ücretsiz verilen hazırlık kursları TYT ve AYT’de büyük başarı gösterdi. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından geçen yıl hizmete açılan eğitim merkezinde öğrenim gören öğrenciler TYT’de % 100 ve AYT’de %78.46 başarı oranını yakalayarak, örgün ve özel […]

Bağlar Belediyesi’nin eğitim kurslarından büyük başarı; TYT’de %100 başarı sağlandı
  • 5 Ağustos 2020 11:02

Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde üniversite adayları için Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ücretsiz verilen hazırlık kursları TYT ve AYT’de büyük başarı gösterdi. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından geçen yıl hizmete açılan eğitim merkezinde öğrenim gören öğrenciler TYT’de % 100 ve AYT’de %78.46 başarı oranını yakalayarak, örgün ve özel eğitim veren kurumları geride bıraktı.

Bağlar Belediyesi’nin maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için geçen yıl hizmete açtığı eğitim merkezi kısa sürede ilçe halkının umudu haline geldi. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından kütüphaneden eğitim merkezine dönüştürülerek üniversite adayları için Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) alanlarında kurs veren merkez, ilk yılında tarihi bir başarıya imza attı. Modern teknolojik imkanlarla donatılan merkezde uzman eğitimciler eşliğinde eğitim gören öğrenciler, TYT’de % 100 ve AYT’de % 78.46 gibi önemli başarılar elde ederek örgün ve özel eğitim veren bir çok eğitim kurumunu geride bırakarak belediye için gurur kaynağı oluşturdu. Öğrenci velileri, sağlanan imkanların bu başarıda önemli rol oynadığına dikkat çekerek Bağlar halkına bu imkanı sağlayan Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük önem verdiği ve eşi Emine Erdoğan’ın da öncülük ettiği eğitim seferberliğine destek vermek amacıyla bu çalışmayı geçen yıl hayata geçirdiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ,öğrencilerin elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını kaydetti. Beyoğlu,”Eğitim merkezimizde yer alan eğitmenlerimizin, yöneticilerimizin ve rehberlik birimimizin etkin ve uyum içinde çalışmasıyla elde edilen başarı bu başarıdan dolayı tüm ekibimizi tebrik ediyorum. Çocuklarımızın geleceğine katkı sağlayarak onları hayallerine bir adım daha yaklaştırdığımız, aynı zamanda da ailelerimize bu anlamda yardımcı olabildiğimiz için çok mutluyuz. Öğrencilerimizin başarılarının daim olmasını diliyor ve hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Bağlar Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde,üniversite adayları için Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlen hazırlık kursları 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı için yeniden kayıt almaya başlayacak. Beyoğlu, geçen yıl 500’e yakın öğrencinin ücretsiz olarak faydalandığı eğitim merkezinin aynı koşullarda bu yıl da maddi imkansızlıklardan dolayı özel kurslara gidemeyen öğrencilere hizmet vereceğini ifade etti.