Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ASKON’dan jet karar; CHP’ye geçen Cevdet Nasıranlı görevden alındı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), Diyarbakır Şube Başkanı Cevdet Nasıranlı’nın AK Parti’den istifa edip CHP’ye katılması üzerine kendisini ve yönetim kurulunu görevden aldı. ASKON’un resmi twitter hesabından yapılan duyuruda, “Kamuoyu Duyurusu; 19 ocak 2022 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile Diyarbakır Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu görevden alınmıştır. Yeni Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun ataması en […]

ASKON’dan jet karar; CHP’ye geçen Cevdet Nasıranlı görevden alındı
  • 20 Ocak 2022 01:14
  • 20 Ocak 2022 01:18

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), Diyarbakır Şube Başkanı Cevdet Nasıranlı’nın AK Parti’den istifa edip CHP’ye katılması üzerine kendisini ve yönetim kurulunu görevden aldı.

ASKON’un resmi twitter hesabından yapılan duyuruda, “Kamuoyu Duyurusu; 19 ocak 2022 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile Diyarbakır Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu görevden alınmıştır. Yeni Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun ataması en kısa sürede gerçekleştirilmiş olacaktır” ifadesine yer verildi.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediye Başkan Adayı olan Cevdet Nasıranlı,  dün CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle CHP’ye katılmış, parti rozeti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takılmıştı.

Abori’ye konuşan Nasıranlı, şunları anlatmıştı:

“Son süreçlerde parti içinde ciddi sorunlar ve tartıştığımız noktalar vardı. Bunu geçmişten bu yana yüksek sesle dile getirenlerden biriydim. Sonuçta süreç sizi bir yere getiriyor. Birçoğunun ayrılmak istediğini de biliyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dik duruşu ve özellikle helalleşme söylemini samimi buldum. Sıraladığı ve ayrıntılandırdığı konular hassasiyet duyduğumuz noktalar. Birlikte yürümek, desteklemek, kadroları güçlendirmek için CHP’yi destekleme kararı aldık.”

Nasıranlı ile birlikte Diyarbakır’da AK Parti’de aktif olarak görev yapan 6 kişinin CHP’ye katıldığı öğrenildi.