Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Amedspor eski Başkanı İhsan Avcı koronavirüsü yendi

VEYSİ POLAT/ABORİ TFF 2. Lig takımlarından Amedspor’un eski Kulüp Başkanı İhsan Avcı, yakalandığı yeni tip koronavirüsünü yendi. Geçen hafta yüksek ateş ve halsizlik şikayeti ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Avcı’nın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Hemen karantinaya alınan ve tedavisne başlanan Avcı, bir haftada koronavirüsü yenerek, taburcu oldu. Abori’ye konuşan İhsan Avcı, sağlık […]

Amedspor eski Başkanı İhsan Avcı koronavirüsü yendi
  • 13 Nisan 2020 22:24

VEYSİ POLAT/ABORİ

TFF 2. Lig takımlarından Amedspor’un eski Kulüp Başkanı İhsan Avcı, yakalandığı yeni tip koronavirüsünü yendi.

Geçen hafta yüksek ateş ve halsizlik şikayeti ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Avcı’nın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Hemen karantinaya alınan ve tedavisne başlanan Avcı, bir haftada koronavirüsü yenerek, taburcu oldu. Abori’ye konuşan İhsan Avcı, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Bir haftalık zorlu bir süreçti. Ama tedavim bitti ve taburcu edildi. Ancak evde 14 günlük karantina süreci var. Oksijen tedavisi nedeniyle beni arayan, mesaj atanlara dönüş yapamadım. Herkese çok selamlar” dedi.

DİYARBAKIR’IN SEVİLEN İSMİ

Diyarbakır’da sevilen ve sayılan bir isim olan İhsan Avcı, 2014 yılında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un başkanlığı yaparken, kulübün adı kongrede Amed Sportif Faaliyetler Kulübü olarak değişmişti. İhsan Avcı, Amedspor başkanı iken Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı TT Arena’da ilk yenen takım olmuş ve maçı 2-0 kazanmıştı.