Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Partili Yeneroğlu: Güneydoğu’da insanlık suçları işlendi

HABER/ABORİ AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, 1990’lı yıllarda Doğu ve Güneydoğu’da insanlık suçlarının işlendiğini söyledi. Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde 1992-1996 yılları arasında 22 kişinin gözaltına kaybedilmesiyle ilgili davanın zaman aşımı nedeniyle düştüğü habere atıfta bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Twitter’daki hesabından şu açıklamayı yaptı: “90lı yılların başında Güneydoğu’da insanlık suçları işlendi. Bu suçların […]

AK Partili Yeneroğlu: Güneydoğu’da insanlık suçları işlendi
  • 9 Eylül 2019 22:05

HABER/ABORİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, 1990’lı yıllarda Doğu ve Güneydoğu’da insanlık suçlarının işlendiğini söyledi.

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde 1992-1996 yılları arasında 22 kişinin gözaltına kaybedilmesiyle ilgili davanın zaman aşımı nedeniyle düştüğü habere atıfta bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Twitter’daki hesabından şu açıklamayı yaptı:

“90lı yılların başında Güneydoğu’da insanlık suçları işlendi. Bu suçların istisnasız biçimde aydınlığa kavuşturulması ve suçluların yargılanması hukuk devletinin aslî görevidir. Bu zalimliklerin üstünün kapatıldığı görüntüsü bile başlı başına bir faciadır.”