Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti heyetinden DTB Başkanı Engin Yeşil’e ziyaret

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı eski Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet Mehdi Eker, Kutbettin Arzu ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal’dan oluşan heyet, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil ile Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini ziyaret etti. Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil […]

AK Parti heyetinden DTB Başkanı Engin Yeşil’e ziyaret
  • 4 Eylül 2021 00:02

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı eski Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet Mehdi Eker, Kutbettin Arzu ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal’dan oluşan heyet, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil ile Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini ziyaret etti.

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil ile DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, DTB Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan AK Parti heyeti, Borsa çalışmaları hakkında DTB Başkanı Engin Yeşil’den bilgi aldı. Yeşil, ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek, “Öncelikle Bakanlığınız döneminde ilimiz ve bölgemize yönelik vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Heyet, pamuk ve pamuk üreticilerin sorunları, hayvancılık, Bismil OSB, Silvan Barajı ve sulama kanalları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yapılan çalışmaları başarılı bulduğunu dile getiren Eker, Diyarbakır’ın her zaman en iyilere layık olduğunu belirterek, DTB Başkanı Yeşil ve Yönetimine başarılar diledi.