Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti Diyarbakır’da yeni ilçe başkanlarını basına tanıttı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, yeni atanan ilçe başkanlarını basına tanıttı. AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle olağan kongrelerini askıya almak zorunda kaldıklarını ifade ederek, “Bayrak değişimini her ilçemizden delegelerimizin, üyelerimizin, seçmenlerimizin katıldığı toplantılarla yapmak istiyorduk. Salgın süreci, hayatımızdaki pek çok şey gibi maalesef bu isteğimize de mani oldu. […]

AK Parti Diyarbakır’da yeni ilçe başkanlarını basına tanıttı
  • 14 Aralık 2020 14:47

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, yeni atanan ilçe başkanlarını basına tanıttı. AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle olağan kongrelerini askıya almak zorunda kaldıklarını ifade ederek, “Bayrak değişimini her ilçemizden delegelerimizin, üyelerimizin, seçmenlerimizin katıldığı toplantılarla yapmak istiyorduk. Salgın süreci, hayatımızdaki pek çok şey gibi maalesef bu isteğimize de mani oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yeni açıklanan salgın tedbirleri kapsamında, partimizin kongrelerini erteleme kararını ilan etti” dedi.

AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak.

AK Parti olarak kadınları ve kadın haklarını önemsediklerini ifade eden Budak, şöyle devam etti: “3 Eylül 2019’da başlattıkları oturma eylemiyle çocuklarının yollarını gözleyen ve onurlu bir direniş sergileyen Diyarbakır Annelerimizi saygıyla selamlıyor, ellerinden öpüyorum. Bu bağlamda AK Parti hareketinin aynı zamanda bir kadın hareketi olduğunun da altını çizmek istiyorum. AK Parti kadınların, siyasete ve sosyal hayata katılım noktasında birilerinin tahayyül dahi edemediği seviyeleri yakalamıştır. Kamuda, eğitimde, bürokraside, ticarette ve en önemlisi siyasette en büyük sıçramayı bizim dönemimizde gerçekleştirmiştir. Birilerinin jin, jiyanlı sloganları sizleri aldatmasın. Gerçek anlamda kadını hak ettiği yere çıkaran parti AK Parti’dir. Bu vesileyle ilçe başkanlıklarımızı seçerken kadınlarımıza da yer verdik.”

 

windows 8.1 satın al