Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ABD, yeni güzellik kraliçesini seçti

Haber Abori ABD’de bu yıl 68’incisi gerçekleştirilen Miss USA’nın kazananı, 28 yaşındaki Cheslie Kryst oldu. Organizasyonda, 50 eyalet ile Columbia Bölgesi’ni temsil eden 51 kadın yarışmacı, ABD’nin en güzel kızı olabilmek için yarıştı. Kuzey Carolina eyaletinden yarışmaya katılan Cheslie Kryst, onlarca güzel arasından birinci seçilerek tacı takmaya hak kazandı. Bu yılın kazananları, başarılı kadın girişimcilerden, […]

ABD, yeni güzellik kraliçesini seçti
  • 3 Mayıs 2019 14:00
  • 3 Mayıs 2019 14:02

Haber Abori

ABD’de bu yıl 68’incisi gerçekleştirilen Miss USA’nın kazananı, 28 yaşındaki Cheslie Kryst oldu. Organizasyonda, 50 eyalet ile Columbia Bölgesi’ni temsil eden 51 kadın yarışmacı, ABD’nin en güzel kızı olabilmek için yarıştı. Kuzey Carolina eyaletinden yarışmaya katılan Cheslie Kryst, onlarca güzel arasından birinci seçilerek tacı takmaya hak kazandı.

Avukat olan Cheslie Kryst, aynı zamanda milli bir atlet.

Bu yılın kazananları, başarılı kadın girişimcilerden, yöneticilerden ve endüstri uzmanlarından oluşan bir komite tarafından seçildi. 2019 Miss ABD katılımcıları gazeteciler, avukatlar, girişimciler ve daha pek çok meslek gruplarından oluştu. Yarışmada birinci olan Cheslie Kryst ise tam zamanlı avukat. Wake Forest Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitiren Cheslie Kryst, aynı zamanda atlet. ABD’nin yeni güzeli, üç adım atlamada Güney Carolina’nın rekor kitaplarında ilk 10’da yer alıyor.