Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

‘İnci Taneleri’nden Ferdi Tayfur özrü

İnci Taneleri dizisinde “Hatıran Yeter” adlı şarkının Ahmet Selçuk İlkan’a ait olan bestesinin Ferdi Tayfur’a ait olduğu söylendi. Diziden özür açıklaması geldi. İnci Taneleri’nde Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Azem karakteri, dizinin 3. bölümünde arabesk müzik sanatçısı Ferdi Tayfur’un seslendirdiği “Hatıran Yeter” adlı şarkıyı söylediği sahnede, şarkının bestesinin de Tayfur’a ait olduğunu söyledi. Bu sahnenin ardından […]

‘İnci Taneleri’nden Ferdi Tayfur özrü
  • 10 Şubat 2024 17:52
  • 9 Nisan 2024 00:56

İnci Taneleri dizisinde “Hatıran Yeter” adlı şarkının Ahmet Selçuk İlkan’a ait olan bestesinin Ferdi Tayfur’a ait olduğu söylendi. Diziden özür açıklaması geldi.

İnci Taneleri’nde Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Azem karakteri, dizinin 3. bölümünde arabesk müzik sanatçısı Ferdi Tayfur’un seslendirdiği “Hatıran Yeter” adlı şarkıyı söylediği sahnede, şarkının bestesinin de Tayfur’a ait olduğunu söyledi. Bu sahnenin ardından diziden özür açıklaması geldi.

“ÖZÜR DİLERİZ”

İlk bölümünden itibaren reyting ölçümlerinde üst sıralarda yer alan dizinin 3. bölümünde yer alan sahneyle ilgili açıklamada, şarkının Ferdi Tayfur’a atfedilen bestesinin şair Ahmet Selçuk İlkan’a ait olduğu belirtildi. Açıklamanın tamamı şöyle: “İnci Taneleri’nin 3. bölümünde ilk olarak Ferdi Tayfur ustamızın yorumuyla ünlenen ‘Hatıran Yeter’ şarkısını bestesinin de Ferdi Tayfur’a ait olduğu söylendi. Bu yanlışlık için özür dileriz. Bu şarkının sözleri Şair Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği ise Sayın Yılmaz Tatlıses’e aittir. Bu harika eseri hayatımıza katan ustalara saygılarımızı sunuyor, bu vesileyle Sayın Yılmaz Tatlıses’i rahmetle anıyoruz…”