Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yenişehir Belediyesi’nden çocuklar için masa tenisi turnuvası

Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 6-14 yaş arası çocuklara yönelik olarak Masa Tenisi turnuvası düzenledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında Şehitlik Mahallesi Köşkler Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’na çok sayıda masa tenisi oyuncusu çocuk katıldı. 6-14 yaş arası çocuklara yönelik olarak dört kategoride […]

Yenişehir Belediyesi’nden çocuklar için masa tenisi turnuvası
  • 25 Nisan 2022 12:20
  • 10 Mayıs 2022 15:49

Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 6-14 yaş arası çocuklara yönelik olarak Masa Tenisi turnuvası düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında Şehitlik Mahallesi Köşkler Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’na çok sayıda masa tenisi oyuncusu çocuk katıldı.

6-14 yaş arası çocuklara yönelik olarak dört kategoride gerçekleştirilen Masa Tenisi turnuvasının ilki 21-22 Nisan tarihlerinde Şehitlik Mahallesi Köşkler Çok Amaçlı Spor Salonu’ndaki turnuva maçları Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler kategorilerinde oynandı.

İki gün süren turnuva sonunda Yıldız Kızlarda Ilgın Madenci, Zelal Efe, Elif Nur Ay, Havin Yaman; Yıldız Erkeklerde Yusuf Alak, Ali Hezdar, Renas Gül, Bahoz Erdem; Küçük Kızlarda Asmin İklim Boyraz, Nisanur Bazangir, Pelşi,n Aktaş, Eftelya Keleş; Küçük Erkekler de ise Can Servan Şimşek, Muhammed Polat, Hasan Basri Okur ve Muhittin Ay dereceye girmeye hak kazandı.

Turnuvayı kazananlara Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Temel, Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürü Nüammer Uslu Madalyalarını taktim ederek, gençlere akıllı saat, eşofman takımı, satranç takımı ve top hediye etti.