Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VİDEO | Kayyum Amedspor’a kafayı taktı!

HABER/ABORİ Amedspor’un başlatmak istediği SMS kampanyasına Diyarbakır Valiliği izin vermezken, Büyükşehir Belediyesi de Amedsporlu genç futbolculara tahsis edilen otobüsü geri aldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Hasan Basri Güzeloğlu aynı zamanda Diyarbakır Valiliği görevini de yürütüyor. Bir süre önce açıklama yapan Amedspor Başkanı Metin Kılavuz, kulübe destek olması amacıyla başlatmak istedikleri SMS kampanyasına Valiliğin […]

VİDEO | Kayyum Amedspor’a kafayı taktı!
  • 14 Eylül 2019 16:17

HABER/ABORİ

Amedspor’un başlatmak istediği SMS kampanyasına Diyarbakır Valiliği izin vermezken, Büyükşehir Belediyesi de Amedsporlu genç futbolculara tahsis edilen otobüsü geri aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Hasan Basri Güzeloğlu aynı zamanda Diyarbakır Valiliği görevini de yürütüyor.

Bir süre önce açıklama yapan Amedspor Başkanı Metin Kılavuz, kulübe destek olması amacıyla başlatmak istedikleri SMS kampanyasına Valiliğin izin vermediğini söylemişti. Son olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kadınlar Birinci Ligi’nde mücadele eden futbol takımı ve altyapı takımlarına tahsis edilen 21 TC 361 plakalı büyükşehir belediyesine ait servis otobüsü, kayyum tarafından geri alındı. Daha önce de aynı otobüs önceki kayyum döneminde belediye oto parkına çekilmiş ancak bir süre sonra tekrar Amedspor’a tahsis edilmişti.