Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VİDEO | Diyarbakır’da talihsiz olay!

Diyarbakır’da intihar etmek için bir üst geçit köprüsüne çıkan M.K. isimli genç kadın, müdahale sırasında 5 metre yükseklikten aşağıya düştü. Olay, Yenişehir ilçesi Ofis Semti alt-üst geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köprüye çıkan M.K. isimli genç bir kadın çevredekilerin ikna çabalarına rağmen aşağı inmedi. Boşluk anını yakalamak isteyen bir kişi tutmak isterken ellerinden kaçırınca […]

VİDEO |  Diyarbakır’da talihsiz olay!
  • 19 Haziran 2022 02:38

Diyarbakır’da intihar etmek için bir üst geçit köprüsüne çıkan M.K. isimli genç kadın, müdahale sırasında 5 metre yükseklikten aşağıya düştü.

Olay, Yenişehir ilçesi Ofis Semti alt-üst geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köprüye çıkan M.K. isimli genç bir kadın çevredekilerin ikna çabalarına rağmen aşağı inmedi. Boşluk anını yakalamak isteyen bir kişi tutmak isterken ellerinden kaçırınca genç kadın 5 metre yükseklikten aşağı atladı.

 

Ağır yaralanan genç kadın, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan M.K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken polis, olayla ilgili inceleme başlattı.