Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vanlı iş adamından örnek davranış; maske alıp sokakta dağıttı

HABER/ABORİ Van Organize Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, kentte çalışmak zorunda oldukları için dışarıda olan işçilere maske ve eldiven dağıttı. Koronavirüs salgını nedeniyle “Evde Kal” çağrıları yapılırken, evine aş götürmek zorunda kalan emekçiler ise gündelik işlerine devam etmek zorunda kalıyor. Van’da çalışan işçilerin tedbirsiz olduklarını fark eden Van Organize Sanayicileri ve […]

Vanlı iş adamından örnek davranış; maske alıp sokakta dağıttı
  • 2 Nisan 2020 23:45
  • 2 Nisan 2020 23:57

HABER/ABORİ

Van Organize Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, kentte çalışmak zorunda oldukları için dışarıda olan işçilere maske ve eldiven dağıttı.

Koronavirüs salgını nedeniyle “Evde Kal” çağrıları yapılırken, evine aş götürmek zorunda kalan emekçiler ise gündelik işlerine devam etmek zorunda kalıyor. Van’da çalışan işçilerin tedbirsiz olduklarını fark eden Van Organize Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, tedbirin önemine dikkat çekerek kendilerine maske ve eldiven dağıttı. Bozkurt, “Emekçi kardeşlerimizin maskesiz iş yaptıklarını fark ettim. Böyle çalışmalarına gönlüm el vermedi. En az 2 haftalık maskelerini temin ettim ve ricada bulundum; ‘Lütfen maskesiz çalışmayın’ diye. Karınca kararınca herkes elinden geleni yapmalı” dedi.