Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Karaloğlu’dan Hani’yi güzelleştirme sözü

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale’yi makamında ziyaret edip, ilçenin gelişmesi için bir dizi programı hayata geçireceklerini söyledi. İlçe ziyaretine Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale’yi makamında ziyaret ederek başlayan Vali Karaloğlu, ilçe sorunları hakkında Belediye Başkanı İbrahim Lale’den brifing aldı. Sorunları not alan ve giderilmesi için söz veren Karaloğlu, taş süslemeleriyle Artuklu […]

Vali Karaloğlu’dan Hani’yi güzelleştirme sözü
  • 31 Ekim 2020 22:50

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale’yi makamında ziyaret edip, ilçenin gelişmesi için bir dizi programı hayata geçireceklerini söyledi.

İlçe ziyaretine Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale’yi makamında ziyaret ederek başlayan Vali Karaloğlu, ilçe sorunları hakkında Belediye Başkanı İbrahim Lale’den brifing aldı. Sorunları not alan ve giderilmesi için söz veren Karaloğlu, taş süslemeleriyle Artuklu döneminin en güzel eserlerinden Hani Hatuniye Medresesi’ni ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Vali Karaloğlu, Başkan İbrahim Lale ile birlikte Muhtarlar Derneği ve Güvenlik Korucuları Derneği’nin açılışını gerçekleştirdi.

 Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Vali Karaloğlu’nun ilçe ziyareti ve sorunların çözümü noktasındaki kararlılığı için kendisine teşekkür etti.