Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Urfa’da Amedspor’a kurşun!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, deplasmanda Şanlıurfaspor’a 1-0 yenildi. Maçtan sonra içerisinde Amedspor taraftarlarının olduğu bir araca kurşun isabet ettiği ve konunun TFF ve yargıya intikal ettirildiği açıklandı. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynadığımız maçın ardından stat çıkışında kafilemiz dahilinde olan ve […]

Urfa’da Amedspor’a kurşun!
  • 11 Eylül 2022 00:21

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, deplasmanda Şanlıurfaspor’a 1-0 yenildi. Maçtan sonra içerisinde Amedspor taraftarlarının olduğu bir araca kurşun isabet ettiği ve konunun TFF ve yargıya intikal ettirildiği açıklandı.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynadığımız maçın ardından stat çıkışında kafilemiz dahilinde olan ve içerisinde taraftar gurubumuzun 5 yöneticisinin bulunduğu araçlardan birine arka camından mermi isabet etmiştir.

Konu emniyete ve TFF yetkililerine intikal ettirilmiştir. İsabet eden merminin yorgun mermi diye tabir edilen cinsten olduğu yönünde görüş olmasına rağmen kulüp avukatımız ve yönetim kurulu üyelerimiz nezaretinde suç duyurusunda bulunulmuştur.

Basının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.”