Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Selçuk Mızraklı’dan OSB’ye ziyaret

HABER/ABORİ Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Dr. Selçuk Mızraklı, Organize Sanayi Bölgesi yönetimini ziyaret etti. OSB binasında gerçekleşen ziyarette Mızraklı, kent sanayisinin gelişimi için belediye olarak her türlü hizmete hazır olduklarını söyledi. Selçuklu’yu OSB binası önünde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı, OSB Müteşşebis Heyeti Başkan Vekili Sezai Topalan, 2. OSB Başkanı Beşir Yılmaz, Diyarbakır […]

Selçuk Mızraklı’dan OSB’ye ziyaret
  • 10 Temmuz 2019 14:43

HABER/ABORİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Dr. Selçuk Mızraklı, Organize Sanayi Bölgesi yönetimini ziyaret etti. OSB binasında gerçekleşen ziyarette Mızraklı, kent sanayisinin gelişimi için belediye olarak her türlü hizmete hazır olduklarını söyledi.

Selçuklu’yu OSB binası önünde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı, OSB Müteşşebis Heyeti Başkan Vekili Sezai Topalan, 2. OSB Başkanı Beşir Yılmaz, Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Fidan, yönetim kurulu üyeleri Fadıl Oğurlu, Ali İhsan Özdoğan, Veli İpek, karşıladı. OSB Başkanı Aziz Odabaşı, ziyaretinden dolayı Mızraklı ve merkez ilçe belediyeleri eş başkanlarına teşekkür etti.

“SANAYİCİLERİMİZE HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Daha sonra konuşan Mızraklı da, sanayinin kentin en önemli dinamiklerinden biri olduğunu belirterek, geçmiş yıllarda Yerel Gündem 21 ve Kent Konseyi’ni toplayarak, yeniden kent için çalışma başlatmayı hedeflediklerini söyledi. Mızraklı, “Tekstil İhtisas OSB dahil sanayinin gelişmesi için büyükşehir belediyesi ve merkez ilçe belediyeleri olarak her türlü hizmeti vermeye hazırız. Halkın yararına, refahına yönelik her projeye destek vereceğiz” dedi.

TEKSTİL OSB İÇİN İTFAİYE İSTASYONU SÖZÜ

OSB Başkanı Odabaşı, Tekstil İhtisas OSB’nin su ihtiyacı ve önemli bir ihtiyaç olan itfaiye istasyonunun kurulması konusunda Selçuk Mızraklı’dan destek istedi. Mızraklı da, kendisiyle birlikte gelen arkadaşlarına talimat vererek, bu talebin yerine getirilmesi için çalışma başlatılmasını istedi. Ziyaretin gerçekleştiği salona getirilen ve tamamı OSB bölgesinde üretilen gıda maddelerini de inceleyen Mızraklı ve beraberindeki eş başkanları, daha sonra toplu fotoğraf çektirdi. Eş Başkan Mızraklı ve beraberindekiler sanayicilerle tek tek vedalaşarak OSB’den ayrıldı.