Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mustafa Vural: Diyarbakır için üzerimize düşeni yapmaya hazırız dedik

HABER/ABORİ Diyarbakır Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (DSMMMO) Başkanı Mustafa Vural ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Kent Konseyi’nin yeniden oluşumu, çocuk ve gençlere yönelik projeler, katılımcı bir sivil toplum örgütünün ve kent dinamiklerinin projelere dahil edilmesi konuları ele alındı. Mızraklı, ziyaret nedeniyle DSMMMO Başkanı Vural […]

Mustafa Vural: Diyarbakır için üzerimize düşeni yapmaya hazırız dedik
  • 31 Mayıs 2019 02:54

HABER/ABORİ

Diyarbakır Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (DSMMMO) Başkanı Mustafa Vural ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Kent Konseyi’nin yeniden oluşumu, çocuk ve gençlere yönelik projeler, katılımcı bir sivil toplum örgütünün ve kent dinamiklerinin projelere dahil edilmesi konuları ele alındı. Mızraklı, ziyaret nedeniyle DSMMMO Başkanı Vural ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Vural, ziyaret için “Başkanımıza, kent yönetimde üzerimize düşen ne varsa beraberiz dedik” değerlendirmesini yaptı.

DSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri, tam kadro olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.