Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mankenler “savaşa hayır” dedi

Tekstilin kalbinin attığı Fimka Store İstanbul Laleli’de düzenlenen görkemli açık hava defilesi büyük alkış aldı. Koreografisini Serkan Duman ve Gökhan Duman gerçekleştirdiği defilede ünlü mankenler Özge Ulusoy, Demet Şener, Sebnem Schaefer ve Şevval Şahin yer alırken defilede podyuma çıkan Rus ve Ukraynalı modeller “savaşa hayır” mesajı verdi. Defileyi düzenleyen Fimka Grup Yönetim Başkanı Barış Köseliören, […]

Mankenler “savaşa hayır” dedi
Mankenler “savaşa hayır” dedi
Abori Editör
  • 18 Haziran 2022 22:11

Tekstilin kalbinin attığı Fimka Store İstanbul Laleli’de düzenlenen görkemli açık hava defilesi büyük alkış aldı. Koreografisini Serkan Duman ve Gökhan Duman gerçekleştirdiği defilede ünlü mankenler Özge Ulusoy, Demet Şener, Sebnem Schaefer ve Şevval Şahin yer alırken defilede podyuma çıkan Rus ve Ukraynalı modeller “savaşa hayır” mesajı verdi.

Defileyi düzenleyen Fimka Grup Yönetim Başkanı Barış Köseliören, Türkiye’nin en ünlü modelleriyle birlikte tüm dünyaya barış mesajı verdiklerini söylerken bu mesajın Türkiye ekonomisi için de önemli olduğunu dile getirdi.

Defilede podyuma çıkan Demet Şener, dev podyumda yürüdüğü defilenin kendisini çok etkilediğini söylerken, “1995’ten beri çıktığım en çarpıcı defilelerden biri diyebilirim. İlk kez böyle bir ambiansta böyle bir deneyim yaşıyorum” dedi.

Özge Ulusoy defile sonunda Rusya ve Ukrayna bayraklarıyla verilen “Savaşa hayır” mesajının öneminden bahsederken, “Bu mesaj çok değerliydi. Barış için bu adımı attığımız için ve böyle bir mesajın parçası olduğum için mutluyum” dedi.