Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İstanbul’da yine silahlı çatışma çıktı… Bu kez motosikletten ateş açtılar…

HABER/ABORİ İstanbul’da önceki gece Avcılar’da yaşanan silahlı çatışmanın ardından bu kez Güngören İlçesi, silahlı çatışmaya sahne oldu. Motosikletli kişilerle bir kahvehanenin önünde bulunan grup arasında çıkan çatışmada, 1 kişi hayatını kaybetti. Abdi İpekçi Caddesi’nde dün akşam saat 22.40’ta meydana gelen olayda, motosikletle bir kıraathanenin önüne gelen kişiler, burada bekleyen gruba ateş açtı. Kıraathane önündeki grubun […]

İstanbul’da yine silahlı çatışma çıktı… Bu kez motosikletten ateş açtılar…
  • 16 Ekim 2019 01:32
  • 16 Ekim 2019 03:28

HABER/ABORİ

İstanbul’da önceki gece Avcılar’da yaşanan silahlı çatışmanın ardından bu kez Güngören İlçesi, silahlı çatışmaya sahne oldu. Motosikletli kişilerle bir kahvehanenin önünde bulunan grup arasında çıkan çatışmada, 1 kişi hayatını kaybetti.

Abdi İpekçi Caddesi’nde dün akşam saat 22.40’ta meydana gelen olayda, motosikletle bir kıraathanenin önüne gelen kişiler, burada bekleyen gruba ateş açtı. Kıraathane önündeki grubun da motosikletli saldırganlara karşı ateş açması sonucu olay çatışmaya dönüştü. Olayda G.S. adlı kişi yaşamını yitirirken, O.S. ve G.B. adlı kişiler ise yaralandı. Emniyet, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.