
HABER/ABORİ HDP Diyarbakır İl Örgütü’nün düzenlediği “Savaşa Hayır Demokratik Siyasetle Çözüme Evet” yürüyüşüne katılan Milletvekili Dersim Dağ ve iki danışmanı polis tarafından gözaltına alındı. Karakola götürülmeden polis aracında bekletilen Dağ ve iki danışmanı, 1 saat sonra serbest bırakıldı. HDP’liler daha sonra Kayapınar İlçe Örgütü önünde oturma eylemi yaptı.
HABER/ABORİ
HDP Diyarbakır İl Örgütü’nün düzenlediği “Savaşa Hayır Demokratik Siyasetle Çözüme Evet” yürüyüşüne katılan Milletvekili Dersim Dağ ve iki danışmanı polis tarafından gözaltına alındı. Karakola götürülmeden polis aracında bekletilen Dağ ve iki danışmanı, 1 saat sonra serbest bırakıldı. HDP’liler daha sonra Kayapınar İlçe Örgütü önünde oturma eylemi yaptı.
Diyarbakır’da KOBİ’lere dijital dönüşüm anlatıldı29 Nisan 202520:21 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Kültürel Miras Gezileri26 Nisan 202511:02 Diyarbakır’da tiyatro festivali başladı26 Nisan 202511:00 Diyarbakır’daki 40 bin işçiye lojman piyangosu25 Nisan 202510:50 Diyarbakır yağmurla serinledi25 Nisan 202510:43