
Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı olan iş adamı Şeyhmus Karakuş’un annesi vefat etti. Kronik astım hastası olan ve bir süre önce koronavirüse yakalanan 63 yaşındaki Zeynep Karakuş, bugün hayatını kaybetti. Anne Karakuş Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verilirken, taziyenin pandemi nedeniyle kurulmadığı öğrenildi.
Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı olan iş adamı Şeyhmus Karakuş’un annesi vefat etti.
Kronik astım hastası olan ve bir süre önce koronavirüse yakalanan 63 yaşındaki Zeynep Karakuş, bugün hayatını kaybetti. Anne Karakuş Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verilirken, taziyenin pandemi nedeniyle kurulmadığı öğrenildi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Kültürel Miras Gezileri26 Nisan 202511:02 Diyarbakır’da tiyatro festivali başladı26 Nisan 202511:00 Diyarbakır’daki 40 bin işçiye lojman piyangosu25 Nisan 202510:50 Diyarbakır yağmurla serinledi25 Nisan 202510:43 Dicle’nin bereketli topraklarında geleneksel tarım25 Nisan 202510:42