Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’da bir kuyumcu vurgunu iddiası daha

Diyarbakır’da iddiaya göre bir kuyumcu, onlarca vatandaşın emanet ziynetlerini alıp kayıplara karıştı. Merkez Bağlar İlçesi Şeyh Şamil Mahallesi Emek Caddesi üzerinde yer alan Polis Okulu karşısındaki Yıldırım Kuyumculuk önünde bu akşam saatlerinde toplanan bir grup, işyerinin üç gündür açılmadığını, iş yeri sahibinin de telefonlarını kapattığını belirterek, dolandırıldıklarını iddia etti. Abori’ye konuşan bir kadın 350 bin […]

Diyarbakır’da bir kuyumcu vurgunu iddiası daha
  • 24 Haziran 2022 00:36
  • 24 Haziran 2022 01:14

Diyarbakır’da iddiaya göre bir kuyumcu, onlarca vatandaşın emanet ziynetlerini alıp kayıplara karıştı.

Merkez Bağlar İlçesi Şeyh Şamil Mahallesi Emek Caddesi üzerinde yer alan Polis Okulu karşısındaki Yıldırım Kuyumculuk önünde bu akşam saatlerinde toplanan bir grup, işyerinin üç gündür açılmadığını, iş yeri sahibinin de telefonlarını kapattığını belirterek, dolandırıldıklarını iddia etti.

Abori’ye konuşan bir kadın 350 bin TL’lik altınlarını Yıldırım Kuyumculuk’a emanet olarak teslim ettiğini ifade ederek, “İşyerinin üç gün boyunca kapalı kalması ve telefonların kapalı olması üzerine olayın farkına vardık. Mağduruz” diye konuştu.

İşyerinin Polis Okulu’na çok yakın mesafede olması nedeniyle müşterilerinin çoğunun polis olduğu ve işyeri sahibinin altın gramını piyasanın altında hesaplayarak emanete aldığı belirtiliyor.

Bu arada 2 Haziran 2022 tarihinde Diyarbakır’ın Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde yüksek kazanç vaadiyle müşterilerden yüklü miktarda altın, döviz ve Türk lirası toplayıp kaçan 6 kuyumcudan 4’ü tutuklanmıştı.

FOTO-VİDEO: ABORİ