Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’da 2 ayrı silahlı kavga: 5 yaralı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ve Yenişehir ilçelerinde çıkan iki ayrı silahlı kavgada 5 kişi yaralanırken, 6 şüpheli gözaltına alındı. İl olay sabah saatlerinde Yenişehir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, restoranda 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışma önce yumruklu sonra silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 4 kişi, tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Restorandan çıkanlar, silahlı kavgayı sokakta da […]

Diyarbakır’da 2 ayrı silahlı kavga: 5 yaralı
Diyarbakır’da 2 ayrı silahlı kavga: 5 yaralı
Abori Editör
  • 20 Haziran 2022 00:38

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ve Yenişehir ilçelerinde çıkan iki ayrı silahlı kavgada 5 kişi yaralanırken, 6 şüpheli gözaltına alındı.

İl olay sabah saatlerinde Yenişehir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, restoranda 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışma önce yumruklu sonra silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 4 kişi, tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Restorandan çıkanlar, silahlı kavgayı sokakta da sürdürdü. Bu sırada mermilerden bazıları, restoranın karşısındaki özel kadın doğum ve çocuk hastanesi binasına isabet etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar, Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Silahlı kavga ile ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.

İkinci olay ise akşam saatlerinde Fatih Mahallesi, Cemiloğlu Caddesi’ndeki Bağlar Polis Karakolu yakınındaki Yakar Kıraathanesi önünde meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, daha sonra silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda bir kişinin bacağından yaralandığı bildirildi.