![Zamlı emekli maaşları hesaplara yatmaya başladı](https://www.ekoabori.com/wp-content/uploads/2025/01/emekli.webp)
VEYSİ POLAT Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı, ilklere sahne oldu. Programa katılan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Vali Karaloğlu’nun, Saadet Partisi İl Başkanı Abdurrahman Ergin ile AK Parti İl Başkanı M. Şerif Aydın’ın samimi diyalogları dikkat çekti. Diyarbakır Valiliği’nce Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı düzenlendi. Yenişehir Valilik yerleşkesinde […]
VEYSİ POLAT
Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı, ilklere sahne oldu. Programa katılan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Vali Karaloğlu’nun, Saadet Partisi İl Başkanı Abdurrahman Ergin ile AK Parti İl Başkanı M. Şerif Aydın’ın samimi diyalogları dikkat çekti.
Diyarbakır Valiliği’nce Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı düzenlendi. Yenişehir Valilik yerleşkesinde gerçekleşen programa AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, AK Parti 24. Ve 26. Dönem Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Saadet Partisi ve HÜDA-PAR il başkanlarının yanı sıra askeri ve mülki erkân, iş dünyasının önde gelen isimleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
VALİLİK SİTESİNDEN DE PAYLAŞILDI
Törene ilk kez katılan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker ve İl Valisi Münir Karaloğlu’nun esprili tavırları dikkat çekti. Valiliğin twitter hesabından da paylaşılan samimi fotoğraf karesinin altında “Vali Karaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Diyarbakır Valiliği’nde düzenlenen Bayramlaşma Programı’na katıldı. Vali Karaloğlu, ‘Bayramlaşma Programımıza katılan bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum’ dedi” ifadeleri yer aldı.
İKİ İL BAŞKANINDAN DA BENZER BİR KARE
Programda bir diğer samimi kare siyaseten ayrı kulvarda yer alan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Şerif Aydın ile Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin arasındaydı. İki il başkanının da samimi pozlar vermesi dikkat çekti.
Törende konuşma yapan Vali Münir Karaloğlu, Ramazan ayının bu sene Diyarbakır’da hem maddi olarak hem de manevi olarak farklı geçtiğini söyledi. Diyarbakır’da güzel bir Ramazan geçirdiklerini ifade eden Vali Karaloğlu, “Ramazan ayı içerisinde her akşam başka bir ilçede farklı vatandaş gruplarımızla iftar sofralarında bir araya geldik. Onlarla oturduk, dertleştik ve sorunları dinledik. Çözebileceğimiz sorunları hemen yerinde çözdük. Orta ve uzun vadede olanları da notlarımıza aldık. Bu sorunların çözümü ile ilgili gerekli talimatları arkadaşlarımıza verdik” dedi. Yaşanılan bütün güzelliklerin temelinde Diyarbakır’da yakalanan huzur ve güven ortamının olduğunu vurgulayan Karaloğlu, bu iklimi muhafaza ve aktarma konusunda her vatandaşın ayrı ayrı görevi olduğunu dile getirdi. “Vatandaş huzurun, güvenin ve mutluluğunun kıymetini bilmeli ve sahiplenmeli” ifadelerini kullanan Karaloğlu, konuşmasını şöyle tamamladı: “Diyarbakır’da vatandaşı rahatsız eden farklı suç gruplarına karşı çok ciddi mücadelemiz var. Vatandaşı rahatsız eden her sorun bizim için önemli ve kıymetli. Biz devlet olarak bu sorunların üzerine gitmekle mükellefiz ve gidiyoruz. Bu mücadelemiz devam edecek. Şehrin yakalamış olduğu huzur ve güven ortamını hep birlikte sahiplenmemiz gerek.”
Zamlı emekli maaşları hesaplara yatmaya başladı17 Ocak 202510:52 Diyarbakır’da ağır tonajlı araçlara denetim16 Ocak 202517:37 Diyarbakır’da ücretsiz internet dönemi16 Ocak 202517:36 Diyarbakırlı sporculardan 3 branşta üst üste galibiyet16 Ocak 202517:34 Diyarbakır’da 3’üncü Halk Lokantası açıldı16 Ocak 202517:33