Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Davutoğlu, Diyarbakır’da 250 kişi ile bir araya gelecek

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan eski başbakan Ahmet Davutoğlu, 27 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır’da iftar yemeği verecek. Başbakanlık görevinden sonra uzun bir süre sessiz kaldıktan sonra YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini iptali sonrası AK Parti’ye eleştirileriyle gündeme gelen Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır’da büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre Davutoğlu, 27 Mayıs […]

Davutoğlu, Diyarbakır’da 250 kişi ile bir araya gelecek
  • 24 Mayıs 2019 15:08
  • 24 Mayıs 2019 15:40

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan eski başbakan Ahmet Davutoğlu, 27 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır’da iftar yemeği verecek.

Başbakanlık görevinden sonra uzun bir süre sessiz kaldıktan sonra YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerini iptali sonrası AK Parti’ye eleştirileriyle gündeme gelen Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır’da büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre Davutoğlu, 27 Mayıs günü vereceği iftar yemeğine 250 kişiyi davet etti. İftardan sonra bazı STK başkanları ile bir araya gelmesi beklenen Davutoğlu’nun, Türkiye siyaseti gidişatını değerlendireceği ve yeni parti kurulacağı iddialarına açıklık getireceği öğrenildi.