Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Amedspor’da isyan: Sezon başından beri ödeme alamadık, artık sabrımız kalmadı  

Haber Abori TFF 2. Lig’de mücadele veren Amedspor’un kaptanı Mehmet Sıddık İstemi, takımdaki futbolculara sezon başından beri maç başı ve kazanılan maçların prim ödemesinin yapılmadığını iddia ederek, yönetimi suçladı. Takımın golcü isimlerinden biri olan Mehmet Sıddık İstemi, instagram hesabından “Kamuoyuna Duyuru” başlığıyla yaptığı açıklamada, yönetimi sert sözlerle eleştirdi. İstemi, açıklamasında, “Sezon boyunca kulübümüzün içinde bulunduğu mali […]

Amedspor’da isyan: Sezon başından beri ödeme alamadık, artık sabrımız kalmadı  
  • 7 Mayıs 2019 01:44
  • 7 Eylül 2019 18:32

Haber Abori

TFF 2. Lig’de mücadele veren Amedspor’un kaptanı Mehmet Sıddık İstemi, takımdaki futbolculara sezon başından beri maç başı ve kazanılan maçların prim ödemesinin yapılmadığını iddia ederek, yönetimi suçladı.

Takımın golcü isimlerinden biri olan Mehmet Sıddık İstemi, instagram hesabından “Kamuoyuna Duyuru” başlığıyla yaptığı açıklamada, yönetimi sert sözlerle eleştirdi. İstemi, açıklamasında, “Sezon boyunca kulübümüzün içinde bulunduğu mali sorunlarla ilgili gereken tahammül ve sabrı bugüne kadar fazlasıyla hem saha içinde hem dışında gösterdiğimizi belirtmek isteriz” dedi.

“Sezon başından beri tek bir ödeme yapılmadı”

Takıma alacaklar konusunda verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade eden İstemi’nin açıklamasının tamamı şöyle:

“Biz burada, armasını taşıdığımız bu kulübü bütün psikolojik baskılara ve mali sorunlara rağmen boyun eğmeden şerefimizle temsil ettik. Fakat gelinen nokta şudur ki bizlerin gösterdiği fedakarlık kulüp yönetimi için birer rüzgardan ibaret. Maalesef ki alacaklarımız konusunda verdikleri sözler hep havada kaldı.

Sezon başından bu yana maç başlarımız, kazandığımız maçların primleri hepsi içeride olup tek bir ödeme yapılmamıştır. Bu konuda siz sevgili Amedspor taraftarı ve Diyarbakır halkının bilmesi gereken şey şudur ki bugüne kadar alacaklarımız konusunda sessizliğimizi korumamıza kulüp yönetimi tamamen iyi niyet suistimali ile karşılık vermiştir.

 

Amedspor’un golcü isimlerinden Ercan Çapar.

“Emeklerimizin karşılığını istiyoruz

Bizler emekçi insanlar olup tek isteğimiz emeklerimizin karşılığını almak. Dinimiz emekçinin hakkını teri kurumadan ödeyiniz diye emrederken şu an içinde bulunduğumuz durumu siz değerli sporseverlerin takdirine bırakıyoruz. Sevgilerimizle”

Amedspor Kaptanı Mehmet Sıddık İstemi’den sonra futbolcu Ercan Çapar da aynı paylaşımı yaptı. Bu açıklama sonrası gözler Amedpsor Kulübü Yönetimi’ne çevrildi.

Takım Kaptanı Mehmet Sıddık İstemi.