Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akşener’den de “Öcalan” açıklaması: Mutfakta bir şeyler pişiyor

Haber Abori İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan açıklamasını hatırlatıp “Mutfakta bir şeyler pişiyor” dedi. Öcalan’ın 8 yıl aradan sonra avukatlarıyla yaptığı görüşme, siyasetin gündemi olmaya devam ediyor. Bahçeli, gazetecilerin sorusu üzerine “Avukatlarıyla görüşme yapabilmeli” demişti. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bugünkü grup toplantısında bu konuya değindi ve şunları […]

Akşener’den de “Öcalan” açıklaması: Mutfakta bir şeyler pişiyor
  • 14 Mayıs 2019 12:07
  • 14 Mayıs 2019 12:25

Haber Abori

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan açıklamasını hatırlatıp “Mutfakta bir şeyler pişiyor” dedi.

Öcalan’ın 8 yıl aradan sonra avukatlarıyla yaptığı görüşme, siyasetin gündemi olmaya devam ediyor. Bahçeli, gazetecilerin sorusu üzerine “Avukatlarıyla görüşme yapabilmeli” demişti. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bugünkü grup toplantısında bu konuya değindi ve şunları söyledi: “Üç-beş oyun hesabıyla, hem iktidar partisi hem de ortağı çok yanlış adımlar atıyor. İktidar, bölücü örgütün başının, 8 yıl aradan sonra avukatlarıyla görüşmesine izin veriyor.

Bir de bakıyoruz, iktidarın küçük ortağı, “Öcalan avukatlarıyla görüşebilir” diyor. Daha önce söyledim, yine söylüyorum: ‘mutfakta bir şeyler pişiyor…’

Çok değil, daha dün AK Parti iktidarına, “Davası sona ermiş biri, bir hükümlü cezaevinde avukatlarıyla nasıl görüşür? Yeniden ihanet sürecine mi dönüyorsunuz?” diye soran küçük ortak, bugün bu görüşmeyi normal karşılıyor.

Yine söylüyorum, bu sadece ideolojik bir savrulma değil, Türk Milliyetçiliği iddiasının gizli hesaplara teslim edilmesidir.”