Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ABD, Çin, Rusya ve AB’de “acil” kodlu alarm

HABER/ABORİ Rus denizaltısında 14 askerin yaşamını yitirmesinin ardından ABD, Çin, Rusya ve Avrupa Birliği’nde (AB) hareketli anlar yaşandı. ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, New Hampshire’a yapacağı ziyareti iptal ederek Washington’a geri döndü. Pence’nin Sözcüsü Alyssa Farah tarafından yapılan açıklamada, “Başkan Yardımcısı’nın Washington’da kalmasını gerektiren bir şeyler oldu” denildi. PUTİN PROGRAMINI İPTAL ETTİ Pence’nin Beyaz Saray’a […]

ABD, Çin, Rusya ve AB’de “acil” kodlu alarm
  • 2 Temmuz 2019 21:35

HABER/ABORİ

Rus denizaltısında 14 askerin yaşamını yitirmesinin ardından ABD, Çin, Rusya ve Avrupa Birliği’nde (AB) hareketli anlar yaşandı.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, New Hampshire’a yapacağı ziyareti iptal ederek Washington’a geri döndü. Pence’nin Sözcüsü Alyssa Farah tarafından yapılan açıklamada, “Başkan Yardımcısı’nın Washington’da kalmasını gerektiren bir şeyler oldu” denildi.

PUTİN PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Pence’nin Beyaz Saray’a çağrılmasından kısa bir süre önce de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin gün içerisindeki bütün programlarını iptal ederek Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile bir görüşme yaptı.

Aynı saatlerde Avrupa Komisyonu Güvenlik Konseyi, Brüksel’de acil bir toplantıya çağrıldı. Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi’nin de acil olarak toplandığı öğrenildi.