Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TEKBOR’un “Düsseldorf Boru Fuarı”ndaki standına yoğun ilgi

HABER MERKEZİ – Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde 2000 yılında spiral kaynaklı çelik boru üretimine başlayan ve 10’u aşkın ülkeye ihracat yapan TEKBOR, Almanya’da “Düsseldorf Boru Fuarı”nda büyük ilgi görüyor. TEKBOR, Diyarbakır İl Gümrük Müdürlüğü’nün açıkladığı 2022’in ilk çeyrek verilerine göre kentte en çok ihracat yapan firma olarak birinci sırada yer almıştı. Dünyanın önemli firmalarının katıldığı Almanya’daki […]

TEKBOR’un “Düsseldorf Boru Fuarı”ndaki standına yoğun ilgi
  • 21 Haziran 2022 16:01

HABER MERKEZİ – Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde 2000 yılında spiral kaynaklı çelik boru üretimine başlayan ve 10’u aşkın ülkeye ihracat yapan TEKBOR, Almanya’da “Düsseldorf Boru Fuarı”nda büyük ilgi görüyor.

TEKBOR, Diyarbakır İl Gümrük Müdürlüğü’nün açıkladığı 2022’in ilk çeyrek verilerine göre kentte en çok ihracat yapan firma olarak birinci sırada yer almıştı. Dünyanın önemli firmalarının katıldığı Almanya’daki “Düsseldorf Boru Fuarı”nda stand açan TEKBOR, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

Fuara katılan ziyaretçilerle ilgilen TEKBOR Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tekin, “TEKBOR boru olarak, firmamızı dünyanın dört bir yanında tanıtmaya, ihracatlarımızı yeni pazarlar ile tanıştırmaya devam ediyoruz” dedi.