Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

OSB’lerde bir ilk! Gebze’de 5 bin test kapasiteli Korona laboratuvarı

HABER/ABORİ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli’de günlük 5 bin kapasiteli laboratuvar kurulduğunu açıkladı. Twitter’dan paylaşımda bulunan Koca, ‘normalleşme süreci’nde sanayi üretiminin güvenle devam edebilmesi için çalışma başlatıldığını dile getirdi. Koca, paylaşımında “NORMALLEŞME SÜRECİNDE SANAYİ ÜRETİMİNİN, COVID-19 tedbirlerine uygun, güvenle devamı için çalışmalarımızı başlattık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ve Kocaeli Sanayi Odası’nın organizasyon desteğiyle GEBZE’DE, günlük […]

OSB’lerde bir ilk! Gebze’de 5 bin test kapasiteli Korona laboratuvarı
  • 3 Mayıs 2020 01:49

HABER/ABORİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli’de günlük 5 bin kapasiteli laboratuvar kurulduğunu açıkladı. Twitter’dan paylaşımda bulunan Koca, ‘normalleşme süreci’nde sanayi üretiminin güvenle devam edebilmesi için çalışma başlatıldığını dile getirdi. Koca, paylaşımında “NORMALLEŞME SÜRECİNDE SANAYİ ÜRETİMİNİN, COVID-19 tedbirlerine uygun, güvenle devamı için çalışmalarımızı başlattık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ve Kocaeli Sanayi Odası’nın organizasyon desteğiyle GEBZE’DE, günlük 5.000 test kapasiteli bir laboratuvar kurduk. Devamı gelecek” ifadelerini kullandı.

Sağlık bakanı, kamu ve özel sektör işbirliğiyle Gebze ilçesine test laboratuvarı kurulduğunu duyururken, benzer adımların devamının geleceğini kaydetti.