Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DTB Başkanı Engin Yeşil, yeniden TOBB yönetimine seçildi

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirildi. İş dünyasının çatı örgütü olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) seçim süreci tamamlandı. 365 oda ve borsa başkanı tarafından aday gösterilen Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden dört yıllığına başkan seçilirken, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ise TOBB Yönetim Kurulu […]

DTB Başkanı Engin Yeşil, yeniden TOBB yönetimine seçildi
  • 31 Mayıs 2023 17:21

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirildi.

İş dünyasının çatı örgütü olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) seçim süreci tamamlandı. 365 oda ve borsa başkanı tarafından aday gösterilen Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden dört yıllığına başkan seçilirken, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ise TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi.

Yeşil, “Bizlere bu görevi layık gören Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklı başta olmak üzere TOBB 79.Genel Kurulu’na katılan, bizleri destekleyen 81 il ve ilçelerden kıymetli başkanlarımız ve tüm TOBB delegelerine teşekkür ediyorum. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.