Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’ın Yeşil Ambalaj’ı ABD’de görücüye çıkıyor!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde oluklu mukavva üretimi yapan ve geniş ürün yelpazesini Ortadoğu, Avrupa, ABD pazarına sunan Yeşil Ambalaj, Londra’da ExCel London IFE Fuarı’ndan sonra ABD’nin Chicago Fuarı’na da katılacak. Tekstilden gıdaya, kozmetikten inşaata kadar her sektöre hitap eden Yeşil Ambalaj, yakın zamanda Diyarbakır’dan New York’a ilk ihracatını gerçekleştirmiş; 21-23 Mart tarihleri arasında ExCel London […]

Diyarbakır’ın Yeşil Ambalaj’ı ABD’de görücüye çıkıyor!
  • 16 Mayıs 2022 12:50

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde oluklu mukavva üretimi yapan ve geniş ürün yelpazesini Ortadoğu, Avrupa, ABD pazarına sunan Yeşil Ambalaj, Londra’da ExCel London IFE Fuarı’ndan sonra ABD’nin Chicago Fuarı’na da katılacak.

Tekstilden gıdaya, kozmetikten inşaata kadar her sektöre hitap eden Yeşil Ambalaj, yakın zamanda Diyarbakır’dan New York’a ilk ihracatını gerçekleştirmiş; 21-23 Mart tarihleri arasında ExCel London IFE Fuarı’nda ürünlerini sergilemişti.

Yeşil Ambalaj, bu kez gıda temasına uygun ambalajlarını 21-24 Mayıs 2022 tarihleri arasında Cgicago’da düzenlenecek olan NRA Show’da sergileyecek.