Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DİBEKOD Başkanı Değirmenci’nin isyanı: Artık elek delinmiştir

Diyarbakır Berberler,Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası (DİBEKOD) Başkanı ve Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Değirmenci, pandemi nedeniyle esnafın iflasa sürüklendiğini söyledi. Covid-19 süresince yaklaşık üç ay boyunca Berberler,Kuaförler ve Güzellik Salonlarının kapalı olması nedeniyle büyük zorluklar yaşadıklarını anlatan başkan Değirmenci, sosyal hesabından yaptığı paylaşımda adeta isyan etti. Değirmenci, “Esnafımızın […]

DİBEKOD Başkanı Değirmenci’nin isyanı: Artık elek delinmiştir
  • 6 Ocak 2021 15:20

Diyarbakır Berberler,Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası (DİBEKOD) Başkanı ve Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Değirmenci, pandemi nedeniyle esnafın iflasa sürüklendiğini söyledi.

Covid-19 süresince yaklaşık üç ay boyunca Berberler,Kuaförler ve Güzellik Salonlarının kapalı olması nedeniyle büyük zorluklar yaşadıklarını anlatan başkan Değirmenci, sosyal hesabından yaptığı paylaşımda adeta isyan etti. Değirmenci, “Esnafımızın hayat akışına uyum sağlayabilmesi, ayakta kalabilmesi, en azından ihtiyaçlarını ve iş giderlerini karşılayabileceği herhangi bir gelişmenin olmadığını belirterek, ’’Esnaf arkadaşlarımızın gelirleri yüzde 70 azaldı. Sabah iş yerini açan bir esnaf arkadaşımız mavcut sisteme 5-0 mağlup başlamaktadır. Esnafımızın hayat akışına uyum sağlayabilmesi, ayakta kalabilmesi ve en azından ihtiyaçlarını iş giderlerini karşılayabileceği herhangi bir gelişmenin olmadığı Bu dönemde ESNAF GELİRİNİN %70 azaldığı, DEVLETE YAPILAN ÖDEMELERİN TIKIR TIKIR faizleri ile işlediği bir sistemde sabah iş yerinin kepengini açan esnaf mevcut sisteme 5-0 yenilgiyle başlıyorsa ELEK DELİNMİŞTİR…” dedi.

instagram follower kaufen