Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kalp krizi geçiren Casillas futbolu bıraktı

Haber Abori Portekiz’in Porto takımında forma giyen 37 yaşındaki Iker Casillas, antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonrası yeşil sahaları bıraktığını açıkladı. Casillas, doktorların “Normal hayatına devam edebilir ama yeşil sahalara dönmesi zor” açıklamasının ardından futboldan emekli olduğunu açıkladı. Casillas hastanede normal odasına geçtikten sonra açıklama yaparak, “Her şey kontrol altında. Büyük bir korku yaşadım ama neyse ki […]

Kalp krizi geçiren Casillas futbolu bıraktı
  • 17 Mayıs 2019 13:56

Haber Abori

Portekiz’in Porto takımında forma giyen 37 yaşındaki Iker Casillas, antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonrası yeşil sahaları bıraktığını açıkladı. Casillas, doktorların “Normal hayatına devam edebilir ama yeşil sahalara dönmesi zor” açıklamasının ardından futboldan emekli olduğunu açıkladı. Casillas hastanede normal odasına geçtikten sonra açıklama yaparak, “Her şey kontrol altında. Büyük bir korku yaşadım ama neyse ki iyiyim” dedi.

Real Madrid efsanesi olan ve son olarak da Porto forması giyen Iker Casillas, yaptığı kurtarışlarla yeşil sahaların en iyi kalecileri arasında yer alıyordu.