Diyarbakır’da 5 yıl önce yakalandığı kansere karşı amansız bir mücadele veren 8 yaşındaki Barış Jantürk’ün hastaneye yatmadan önceki isteği Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından yerine getirildi. Aileyi ziyaret eden Beyoğlu, minik Barış’ın isteği olan akülü oyuncak aracın temin edilerek kendisine hediye edilmesi için talimat verdi.
Ziyaret sırasında duygu anlar yaşanırken, Başkan Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu’nun bu davranışlarıyla çocuklarının moralini yükselttiğini belirten anne Nisa Jantürk, “Çocuğumuz bu moralle yeni tedavi sürecine başlayacak. Bu süreçte yanımızda olan başkanımıza ve kıymetli eşi hep dualarımızda yer alacak” ifadelerini kullandı.
Barış’ın tedavisinin rahatlıkla yapılabilmesi için bir çok konuda destek olacaklarını ifade eden Başkan Beyoğlu, “Şu an ihtiyaç duyduğu tek şey moralinin yüksek olması. Biz kendisine de ailesine de her türlü desteği vereceğiz. Yeter ki Barış sağlığına kavuşsun” diye konuştu.

