İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 75 yaşındaki annesi Servet Soylu, kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.
Vefat haberini duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah’tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum” dedi.
YARIN TOPRAĞA VERİLECEK
Servet Soylu için yarın öğle namazını müteakiben İstanbul Gaziosmanpaşa Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek. Soylu törenin ardından Eyüp Sultan Mezarlığı’na defnedilecek.
Vefat haberini alan Süleyman Soylu, babasıyla birlikte, annesinin tedavi gördüğü hastaneye gitti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi bir süre önce koronavirüs tedavisi görmüştü. Bakan Soylu, eşi ve kızı da geçen yıl ekim ayında koronavirüse yakalanmıştı. Soylu, bir kısmı hastanede olmak üzere yaklaşık üç haftalık tedavisinin ardından tekrar görevinin başına dönmüştü.
